Menyang kontèn

Tirta, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tirta
Désa
Tirta kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tirta
Tirta
Tirta kapernah ing Jawa Tengah
Tirta
Tirta
Tirta kapernah ing Indonesia
Tirta
Tirta
Koordhinat: 7°22′40″S 110°21′11″E / 7.37768°S 110.35311°E / -7.37768; 110.35311Koordhinat: 7°22′40″S 110°21′11″E / 7.37768°S 110.35311°E / -7.37768; 110.35311
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2018

Tirta iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.