Menyang kontèn

Banjarsari, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarsari
Désa
Banjarsari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banjarsari
Banjarsari
Banjarsari kapernah ing Jawa Tengah
Banjarsari
Banjarsari
Banjarsari kapernah ing Indonesia
Banjarsari
Banjarsari
Koordhinat: 7°20′31″S 110°21′30″E / 7.34201°S 110.35827°E / -7.34201; 110.35827Koordhinat: 7°20′31″S 110°21′30″E / 7.34201°S 110.35827°E / -7.34201; 110.35827
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2015

Banjarsari iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.