Menyang kontèn

Tlagareja, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tlagareja
Désa
Tlagareja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tlagareja
Tlagareja
Tlagareja kapernah ing Jawa Tengah
Tlagareja
Tlagareja
Tlagareja kapernah ing Indonesia
Tlagareja
Tlagareja
Koordhinat: 7°22′10″S 110°21′05″E / 7.36938°S 110.35141°E / -7.36938; 110.35141Koordhinat: 7°22′10″S 110°21′05″E / 7.36938°S 110.35141°E / -7.36938; 110.35141
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2017

Tlagareja iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.