Menyang kontèn

Sugihmas, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sugihmas
Désa
Sugihmas kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sugihmas
Sugihmas
Sugihmas kapernah ing Jawa Tengah
Sugihmas
Sugihmas
Sugihmas kapernah ing Indonesia
Sugihmas
Sugihmas
Koordhinat: 7°25′20″S 110°20′01″E / 7.4221°S 110.33373°E / -7.4221; 110.33373Koordhinat: 7°25′20″S 110°20′01″E / 7.4221°S 110.33373°E / -7.4221; 110.33373
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2024

Sugihmas iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.