Menyang kontèn

Kartaharja, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kartaharja
Désa
Kartaharja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kartaharja
Kartaharja
Kartaharja kapernah ing Jawa Tengah
Kartaharja
Kartaharja
Kartaharja kapernah ing Indonesia
Kartaharja
Kartaharja
Koordhinat: 7°21′39″S 110°18′25″E / 7.3607°S 110.30685°E / -7.3607; 110.30685Koordhinat: 7°21′39″S 110°18′25″E / 7.3607°S 110.30685°E / -7.3607; 110.30685
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2004

Kartaharja iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.