Menyang kontèn

Cakra, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cakra
Désa
Cakra kapernah ing Kabupatèn Magelang
Cakra
Cakra
Cakra kapernah ing Jawa Tengah
Cakra
Cakra
Cakra kapernah ing Indonesia
Cakra
Cakra
Koordhinat: 7°24′34″S 110°17′50″E / 7.40946°S 110.29734°E / -7.40946; 110.29734Koordhinat: 7°24′34″S 110°17′50″E / 7.40946°S 110.29734°E / -7.40946; 110.29734
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2021

Cakra iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.