Menyang kontèn

Kalipucang, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalipucang
Désa
Kalipucang kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kalipucang
Kalipucang
Kalipucang kapernah ing Jawa Tengah
Kalipucang
Kalipucang
Kalipucang kapernah ing Indonesia
Kalipucang
Kalipucang
Koordhinat: 7°20′16″S 110°19′37″E / 7.33786°S 110.32682°E / -7.33786; 110.32682Koordhinat: 7°20′16″S 110°19′37″E / 7.33786°S 110.32682°E / -7.33786; 110.32682
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2013

Kalipucang iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.