Menyang kontèn

Pesidi, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pesidi
Désa
Pesidi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pesidi
Pesidi
Pesidi kapernah ing Jawa Tengah
Pesidi
Pesidi
Pesidi kapernah ing Indonesia
Pesidi
Pesidi
Koordhinat: 7°25′17″S 110°18′42″E / 7.42143°S 110.31173°E / -7.42143; 110.31173Koordhinat: 7°25′17″S 110°18′42″E / 7.42143°S 110.31173°E / -7.42143; 110.31173
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2025

Pesidi iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.