Menyang kontèn

Ketawang, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketawang
Désa
Ketawang kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ketawang
Ketawang
Ketawang kapernah ing Jawa Tengah
Ketawang
Ketawang
Ketawang kapernah ing Indonesia
Ketawang
Ketawang
Koordhinat: 7°24′41″S 110°19′38″E / 7.41143°S 110.32735°E / -7.41143; 110.32735Koordhinat: 7°24′41″S 110°19′38″E / 7.41143°S 110.32735°E / -7.41143; 110.32735
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2019

Ketawang iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.