Menyang kontèn

Kalikutha, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalikutha
Désa
Kalikutha kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kalikutha
Kalikutha
Kalikutha kapernah ing Jawa Tengah
Kalikutha
Kalikutha
Kalikutha kapernah ing Indonesia
Kalikutha
Kalikutha
Koordhinat: 7°22′43″S 110°16′42″E / 7.37855°S 110.27833°E / -7.37855; 110.27833Koordhinat: 7°22′43″S 110°16′42″E / 7.37855°S 110.27833°E / -7.37855; 110.27833
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2012

Kalikutha iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.