Menyang kontèn

Giriwétan, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giriwétan
Désa
Giriwétan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Giriwétan
Giriwétan
Giriwétan kapernah ing Jawa Tengah
Giriwétan
Giriwétan
Giriwétan kapernah ing Indonesia
Giriwétan
Giriwétan
Koordhinat: 7°25′14″S 110°17′32″E / 7.42059°S 110.29224°E / -7.42059; 110.29224Koordhinat: 7°25′14″S 110°17′32″E / 7.42059°S 110.29224°E / -7.42059; 110.29224
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2026

Giriwétan iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.