Ngluwar, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngluwar
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgluwar
Ngluwar kapernah ing Jawa Tengah
Ngluwar
Ngluwar
Ngluwar kapernah ing Indonésia
Ngluwar
Ngluwar
Koordhinat: 7°39′36″S 110°16′32″E / 7.65997°S 110.27548°E / -7.65997; 110.27548Koordhinat: 7°39′36″S 110°16′32″E / 7.65997°S 110.27548°E / -7.65997; 110.27548
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.03

Ngluwar iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)