Menyang kontèn

Karangtalun, Ngluwar, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangtalun
Désa
Karangtalun kapernah ing Kabupatèn Magelang
Karangtalun
Karangtalun
Karangtalun kapernah ing Jawa Tengah
Karangtalun
Karangtalun
Karangtalun kapernah ing Indonesia
Karangtalun
Karangtalun
Koordhinat: 7°39′53″S 110°16′18″E / 7.66472°S 110.27158°E / -7.66472; 110.27158Koordhinat: 7°39′53″S 110°16′18″E / 7.66472°S 110.27158°E / -7.66472; 110.27158
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanNgluwar
Kodhe laladan
administrasi
33.08.03.2005

Karangtalun iku désa ing Kacamatan Ngluwar, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.