Menyang kontèn

Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliangkrik
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaliangkrik
Kaliangkrik kapernah ing Jawa Tengah
Kaliangkrik
Kaliangkrik
Kaliangkrik kapernah ing Indonesia
Kaliangkrik
Kaliangkrik
Koordhinat: 7°26′49″S 110°06′54″E / 7.44707°S 110.11493°E / -7.44707; 110.11493Koordhinat: 7°26′49″S 110°06′54″E / 7.44707°S 110.11493°E / -7.44707; 110.11493
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13

Kaliangkrik iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.