Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaliangkrik
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Cacah padunung -
Kapadhetan /km²

Kaliangkrik iku kacamatan ing kabupatèn Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Balékerta
  2. Baléreja
  3. Banjareja
  4. Beseran
  5. Bumireja
  6. Girireja
  7. Giriwarna
  8. Kaliangkrik
  9. Kebonlegi
  10. Ketangi
  11. Maduretna
  12. Mangli
  13. Munggangsari
  14. Ngargasaka
  15. Ngawangga
  16. Ngendrakila
  17. Pengarengan
  18. Selamaya
  19. Temanggung

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kabupatèn Magelang

Cithakan:Kacamatan Kaliangkrik