Menyang kontèn

Ngawangga, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngawangga
Désa
Ngawangga kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngawangga
Ngawangga
Ngawangga kapernah ing Jawa Tengah
Ngawangga
Ngawangga
Ngawangga kapernah ing Indonesia
Ngawangga
Ngawangga
Koordhinat: 7°27′23″S 110°06′06″E / 7.45629°S 110.10163°E / -7.45629; 110.10163Koordhinat: 7°27′23″S 110°06′06″E / 7.45629°S 110.10163°E / -7.45629; 110.10163
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKaliangkrik
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13.2002

Ngawangga iku désa ing Kacamatan Kaliangkrik, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.