Menyang kontèn

Ngargasaka, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngargasaka
Désa
Ngargasaka kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargasaka
Ngargasaka
Ngargasaka kapernah ing Jawa Tengah
Ngargasaka
Ngargasaka
Ngargasaka kapernah ing Indonesia
Ngargasaka
Ngargasaka
Koordhinat: 7°25′59″S 110°06′37″E / 7.43301°S 110.11039°E / -7.43301; 110.11039Koordhinat: 7°25′59″S 110°06′37″E / 7.43301°S 110.11039°E / -7.43301; 110.11039
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKaliangkrik
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13.2004

Ngargasaka iku désa ing Kacamatan Kaliangkrik, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.