Menyang kontèn

Kebonlegi, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebonlegi
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°25′05″S 110°06′51″E / 7.41817°S 110.1142°E / -7.41817; 110.1142Koordhinat: 7°25′05″S 110°06′51″E / 7.41817°S 110.1142°E / -7.41817; 110.1142
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKaliangkrik
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13.2014

Kebonlegi iku désa ing Kacamatan Kaliangkrik, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.