Menyang kontèn

Girireja, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Girireja
Désa
Girireja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Girireja
Girireja
Girireja kapernah ing Jawa Tengah
Girireja
Girireja
Girireja kapernah ing Indonesia
Girireja
Girireja
Koordhinat: 7°28′01″S 110°07′29″E / 7.46702°S 110.12464°E / -7.46702; 110.12464Koordhinat: 7°28′01″S 110°07′29″E / 7.46702°S 110.12464°E / -7.46702; 110.12464
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKaliangkrik
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13.2013

Girireja iku désa ing Kacamatan Kaliangkrik, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.