Menyang kontèn

Banjareja, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjareja
Désa
Banjareja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Jawa Tengah
Banjareja
Banjareja
Banjareja kapernah ing Indonesia
Banjareja
Banjareja
Koordhinat: 7°27′29″S 110°08′21″E / 7.45813°S 110.13922°E / -7.45813; 110.13922Koordhinat: 7°27′29″S 110°08′21″E / 7.45813°S 110.13922°E / -7.45813; 110.13922
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKaliangkrik
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13.2011

Banjareja iku désa ing Kacamatan Kaliangkrik, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.