Menyang kontèn

Adipura, Kaliangkrik, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Adipura
Désa
Adipura kapernah ing Kabupatèn Magelang
Adipura
Adipura
Adipura kapernah ing Jawa Tengah
Adipura
Adipura
Adipura kapernah ing Indonesia
Adipura
Adipura
Koordhinat: 7°25′47″S 110°05′29″E / 7.4297°S 110.09145°E / -7.4297; 110.09145Koordhinat: 7°25′47″S 110°05′29″E / 7.4297°S 110.09145°E / -7.4297; 110.09145
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKaliangkrik
Kodhe laladan
administrasi
33.08.13.2020

Adipura iku désa ing Kacamatan Kaliangkrik, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.