Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Salaman
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Cacah padunung -
Kapadhetan /km²

Salaman iku kacamatan ing kabupatèn Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kacamatan Salaman wewatesan karo kacamatan Barabudhur, Tempuran, kabupatèn Kabupatèn Purworejo, Wonosobo, lan Temanggung.

Tetanduran sing akèh dibudidayaaké masarakat antarané: pari lan rambutan. Déné yèn urusan panganan, olèh-olèh sing kondhang saka Salaman ya iku wajik.

  1. Banjarharja
  2. Jebengsari
  3. Kaliabu
  4. Kalireja
  5. Kalisalak
  6. Kebonreja
  7. Krasak
  8. Margayasa
  9. Menorèh
  10. Ngadireja
  11. Ngampeldento
  12. Ngargaretna
  13. Paripurna
  14. Purwasari
  15. Salaman
  16. Sawangarga
  17. Sidamulya
  18. Sidasari
  19. Sriwedari
  20. Tanjunganom

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kabupatèn Magelang


 

Salaman, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Banjarharja | Jebengsari | Kaliabu | Kalireja | Kalisalak | Kebonreja | Krasak | Margayasa | Menorèh | Ngadireja | Ngampèldhenta | Ngargaretna | Paripurna | Purwasari | Salaman | Sawangarga | Sidamulya | Sidasari | Sriwedari | Tanjunganom