Krasak, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krasak
Désa
Krasak kapernah ing Kabupatèn Magelang
Krasak
Krasak
Krasak kapernah ing Jawa Tengah
Krasak
Krasak
Krasak kapernah ing Indonésia
Krasak
Krasak
Koordhinat: 7°33′32″S 110°05′52″E / 7.55901°S 110.09764°E / -7.55901; 110.09764Koordhinat: 7°33′32″S 110°05′52″E / 7.55901°S 110.09764°E / -7.55901; 110.09764
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2018

Krasak iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)