Sidamulya, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidamulya
Désa
Sidamulya kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Jawa Tengah
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Indonésia
Sidamulya
Sidamulya
Koordhinat: 7°34′24″S 110°09′24″E / 7.57343°S 110.15662°E / -7.57343; 110.15662Koordhinat: 7°34′24″S 110°09′24″E / 7.57343°S 110.15662°E / -7.57343; 110.15662
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2006

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)