Ngargaretna, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngargaretna
Désa
Ngargaretna kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargaretna
Ngargaretna
Ngargaretna kapernah ing Jawa Tengah
Ngargaretna
Ngargaretna
Ngargaretna kapernah ing Indonésia
Ngargaretna
Ngargaretna
Koordhinat: 7°38′10″S 110°08′56″E / 7.636°S 110.14886°E / -7.636; 110.14886Koordhinat: 7°38′10″S 110°08′56″E / 7.636°S 110.14886°E / -7.636; 110.14886
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2001

Ngargaretna iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)