Ngadireja, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngadireja
Désa
Ngadireja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Jawa Tengah
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Indonésia
Ngadireja
Ngadireja
Koordhinat: 7°35′17″S 110°09′01″E / 7.58807°S 110.15032°E / -7.58807; 110.15032Koordhinat: 7°35′17″S 110°09′01″E / 7.58807°S 110.15032°E / -7.58807; 110.15032
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2005

Ngadireja iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)