Margayasa, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Margayasa
Désa
Margayasa kapernah ing Kabupatèn Magelang
Margayasa
Margayasa
Margayasa kapernah ing Jawa Tengah
Margayasa
Margayasa
Margayasa kapernah ing Indonésia
Margayasa
Margayasa
Koordhinat: 7°34′00″S 110°04′22″E / 7.56665°S 110.07284°E / -7.56665; 110.07284Koordhinat: 7°34′00″S 110°04′22″E / 7.56665°S 110.07284°E / -7.56665; 110.07284
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2019

Margayasa iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)