Ngampèldenta, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngampèldenta
Désa
Ngampèldenta kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngampèldenta
Ngampèldenta
Ngampèldenta kapernah ing Jawa Tengah
Ngampèldenta
Ngampèldenta
Ngampèldenta kapernah ing Indonésia
Ngampèldenta
Ngampèldenta
Koordhinat: 7°31′58″S 110°07′25″E / 7.53278°S 110.12367°E / -7.53278; 110.12367Koordhinat: 7°31′58″S 110°07′25″E / 7.53278°S 110.12367°E / -7.53278; 110.12367
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2015

Ngampèldenta iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)