Banjarharja, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjarharja
Désa
Banjarharja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banjarharja
Banjarharja
Banjarharja kapernah ing Jawa Tengah
Banjarharja
Banjarharja
Banjarharja kapernah ing Indonésia
Banjarharja
Banjarharja
Koordhinat: 7°33′17″S 110°08′01″E / 7.55486°S 110.13373°E / -7.55486; 110.13373Koordhinat: 7°33′17″S 110°08′01″E / 7.55486°S 110.13373°E / -7.55486; 110.13373
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2013

Banjarharja iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)