Kaliabu, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaliabu
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Salaman
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kaliabu iku désa ing Kacamatan Salaman, Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Salaman, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Banjarharja | Jebengsari | Kaliabu | Kalireja | Kalisalak | Kebonreja | Krasak | Margayasa | Menorèh | Ngadireja | Ngampèldhenta | Ngargaretna | Paripurna | Purwasari | Salaman | Sawangarga | Sidamulya | Sidasari | Sriwedari | Tanjunganom