Kaliabu, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliabu
Désa
Kaliabu kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kaliabu
Kaliabu
Kaliabu kapernah ing Jawa Tengah
Kaliabu
Kaliabu
Kaliabu kapernah ing Indonésia
Kaliabu
Kaliabu
Koordhinat: 7°33′05″S 110°05′05″E / 7.55149°S 110.08465°E / -7.55149; 110.08465Koordhinat: 7°33′05″S 110°05′05″E / 7.55149°S 110.08465°E / -7.55149; 110.08465
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSalaman
Kodhe laladan
administrasi
33.08.01.2020

Kaliabu iku désa ing Kacamatan Salaman, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)