Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kajoran
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKajoran
Kajoran kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kajoran
Kajoran
Koordhinat: 7°29′44″S 110°04′57″E / 7.49563°S 110.08238°E / -7.49563; 110.08238Koordhinat: 7°29′44″S 110°04′57″E / 7.49563°S 110.08238°E / -7.49563; 110.08238
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12

Kajoran iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)