Menyang kontèn

Candhimulya, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhimulya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCandimulyo
Candhimulya kapernah ing Jawa Tengah
Candhimulya
Candhimulya
Candhimulya kapernah ing Indonesia
Candhimulya
Candhimulya
Koordhinat: 7°29′54″S 110°16′49″E / 7.49843°S 110.28026°E / -7.49843; 110.28026Koordhinat: 7°29′54″S 110°16′49″E / 7.49843°S 110.28026°E / -7.49843; 110.28026
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.15

Candhimulya iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.