Menyang kontèn

Candhimulya, Candhimulya, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Candhimulya
Désa
Candhimulya kapernah ing Kabupatèn Magelang
Candhimulya
Candhimulya
Candhimulya kapernah ing Jawa Tengah
Candhimulya
Candhimulya
Candhimulya kapernah ing Indonesia
Candhimulya
Candhimulya
Koordhinat: 7°29′20″S 110°16′44″E / 7.48886°S 110.2788°E / -7.48886; 110.2788Koordhinat: 7°29′20″S 110°16′44″E / 7.48886°S 110.2788°E / -7.48886; 110.2788
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanCandhimulya
Kodhe laladan
administrasi
33.08.15.2006

Candhimulya iku désa ing Kacamatan Candhimulya, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.