Padasaka, Candhimulya, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Padasaka
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Candhimulya
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Padasaka, (Basa Indonésia: Podosoko) iku désa ing Kacamatan Candhimulya (Candimulyo), Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Candhimulya, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Batèh | Candhimulya | Giyanti | Kebonreja| Kembaran | Mejing | Padasaka | Purwareja | Sidamulya | Sanareja | Suradadi | Surajaya | Tampirkulon | Tampirwétan | Tegalsari | Tembelang | Tempak | Tempursari | Trenten