Padasaka, Candhimulya, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Padasaka
Désa
Padasaka iku kapernah ing Kabupatèn Magelang
Padasaka
Padasaka
Padasaka iku kapernah ing Jawa Tengah
Padasaka
Padasaka
Padasaka iku kapernah ing Indonésia
Padasaka
Padasaka
Koordhinat: 7°31′09″S 110°15′14″E / 7.51926°S 110.25398°E / -7.51926; 110.25398Koordhinat: 7°31′09″S 110°15′14″E / 7.51926°S 110.25398°E / -7.51926; 110.25398
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Candhimulya
Kodhe laladan
administrasi
33.08.15.2010

Padasaka iku désa ing Kacamatan Candhimulya, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.