Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barabudhur
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBorobudur
Barabudhur kapernah ing Jawa Tengah
Barabudhur
Barabudhur
Barabudhur kapernah ing Indonésia
Barabudhur
Barabudhur
Koordhinat: 7°37′10″S 110°11′45″E / 7.6195°S 110.19579°E / -7.6195; 110.19579Koordhinat: 7°37′10″S 110°11′45″E / 7.6195°S 110.19579°E / -7.6195; 110.19579
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02

Barabudhur iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)