Menyang kontèn

Bumiharja, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bumiharja
Désa
Bumiharja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bumiharja
Bumiharja
Bumiharja kapernah ing Jawa Tengah
Bumiharja
Bumiharja
Bumiharja kapernah ing Indonesia
Bumiharja
Bumiharja
Koordhinat: 7°35′22″S 110°12′11″E / 7.58958°S 110.20309°E / -7.58958; 110.20309Koordhinat: 7°35′22″S 110°12′11″E / 7.58958°S 110.20309°E / -7.58958; 110.20309
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2020

Bumiharja iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.