Sambèng, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sambèng
Désa
Sambèng kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sambèng
Sambèng
Sambèng kapernah ing Jawa Tengah
Sambèng
Sambèng
Sambèng kapernah ing Indonésia
Sambèng
Sambèng
Koordhinat: 7°38′18″S 110°14′21″E / 7.63841°S 110.23923°E / -7.63841; 110.23923Koordhinat: 7°38′18″S 110°14′21″E / 7.63841°S 110.23923°E / -7.63841; 110.23923
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2007

Sambèng iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)