Tegalarum, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalarum
Désa
Tegalarum kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tegalarum
Tegalarum
Tegalarum kapernah ing Jawa Tengah
Tegalarum
Tegalarum
Tegalarum kapernah ing Indonésia
Tegalarum
Tegalarum
Koordhinat: 7°35′28″S 110°10′01″E / 7.59106°S 110.16691°E / -7.59106; 110.16691Koordhinat: 7°35′28″S 110°10′01″E / 7.59106°S 110.16691°E / -7.59106; 110.16691
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegalarum iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)