Menyang kontèn

Bigaran, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bigaran
Désa
Bigaran kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bigaran
Bigaran
Bigaran kapernah ing Jawa Tengah
Bigaran
Bigaran
Bigaran kapernah ing Indonesia
Bigaran
Bigaran
Koordhinat: 7°38′50″S 110°14′30″E / 7.64732°S 110.24155°E / -7.64732; 110.24155Koordhinat: 7°38′50″S 110°14′30″E / 7.64732°S 110.24155°E / -7.64732; 110.24155
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2006

Bigaran iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.