Menyang kontèn

Majaksingi, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Majaksingi
Désa
Majaksingi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Majaksingi
Majaksingi
Majaksingi kapernah ing Jawa Tengah
Majaksingi
Majaksingi
Majaksingi kapernah ing Indonesia
Majaksingi
Majaksingi
Koordhinat: 7°38′16″S 110°12′19″E / 7.63778°S 110.20516°E / -7.63778; 110.20516Koordhinat: 7°38′16″S 110°12′19″E / 7.63778°S 110.20516°E / -7.63778; 110.20516
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2004

Majaksingi iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.