Ngargaganda, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngargaganda
Désa
Ngargaganda kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargaganda
Ngargaganda
Ngargaganda kapernah ing Jawa Tengah
Ngargaganda
Ngargaganda
Ngargaganda kapernah ing Indonésia
Ngargaganda
Ngargaganda
Koordhinat: 7°37′41″S 110°13′00″E / 7.62811°S 110.21664°E / -7.62811; 110.21664Koordhinat: 7°37′41″S 110°13′00″E / 7.62811°S 110.21664°E / -7.62811; 110.21664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2009

Ngargaganda iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)