Karanganyar, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanganyar
Désa
Karanganyar kapernah ing Kabupatèn Magelang
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Jawa Tengah
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Indonésia
Karanganyar
Karanganyar
Koordhinat: 7°37′07″S 110°11′20″E / 7.61854°S 110.18878°E / -7.61854; 110.18878Koordhinat: 7°37′07″S 110°11′20″E / 7.61854°S 110.18878°E / -7.61854; 110.18878
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2013

Karanganyar iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)