Giritengah, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giritengah
Désa
Giritengah kapernah ing Kabupatèn Magelang
Giritengah
Giritengah
Giritengah kapernah ing Jawa Tengah
Giritengah
Giritengah
Giritengah kapernah ing Indonésia
Giritengah
Giritengah
Koordhinat: 7°38′07″S 110°11′10″E / 7.63531°S 110.18603°E / -7.63531; 110.18603Koordhinat: 7°38′07″S 110°11′10″E / 7.63531°S 110.18603°E / -7.63531; 110.18603
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2002

Giritengah iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)