Menyang kontèn

Giritengah, Barabudhur, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giritengah
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°38′07″S 110°11′10″E / 7.63531°S 110.18603°E / -7.63531; 110.18603Koordhinat: 7°38′07″S 110°11′10″E / 7.63531°S 110.18603°E / -7.63531; 110.18603
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
33.08.02.2002

Giritengah iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.