Menyang kontèn

Pakundhèn, Ngluwar, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakundhèn
Désa
Pakundhèn kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pakundhèn
Pakundhèn
Pakundhèn kapernah ing Jawa Tengah
Pakundhèn
Pakundhèn
Pakundhèn kapernah ing Indonesia
Pakundhèn
Pakundhèn
Koordhinat: 7°40′15″S 110°16′55″E / 7.67089°S 110.28203°E / -7.67089; 110.28203Koordhinat: 7°40′15″S 110°16′55″E / 7.67089°S 110.28203°E / -7.67089; 110.28203
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanNgluwar
Kodhe laladan
administrasi
33.08.03.2002

Pakundhèn iku désa ing Kacamatan Ngluwar, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.