Jambéwangi, Pakis, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jambéwangi
Désa
Jambéwangi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Jambéwangi
Jambéwangi
Jambéwangi kapernah ing Jawa Tengah
Jambéwangi
Jambéwangi
Jambéwangi kapernah ing Indonésia
Jambéwangi
Jambéwangi
Koordhinat: 7°25′32″S 110°22′05″E / 7.42543°S 110.36801°E / -7.42543; 110.36801Koordhinat: 7°25′32″S 110°22′05″E / 7.42543°S 110.36801°E / -7.42543; 110.36801
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanPakis
Kodhe laladan
administrasi
33.08.16.2020

Jambéwangi iku désa ing Kacamatan Pakis, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.