Kabupatèn Boné

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Bone
Lambang Kabupatèn Bone
Lambang Kabupatèn Bone
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Bone.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Watampone
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

27 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Bone iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha Watampone iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Bone ketata saking 27 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Ajangale
  2. Amali
  3. Awangpone
  4. Barebbo
  5. Bengo
  6. Bontocani
  7. Cenrana
  8. Cina
  9. Dua Boccoe
  10. Kahu
  11. Kajuara
  12. Lamuru
  13. Lappariaja
  14. Libureng
  15. Mare
  16. Palakka
  17. Patimpeng
  18. Ponre
  19. Salomekko
  20. Sibulue
  21. Tanete Riattang
  22. Tanete Riattang Barat
  23. Tanete Riattang Timur
  24. Tellu Limpoe
  25. Tellu Siattinge
  26. Tonra
  27. Ulaweng

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Sulawesi Kidul


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Boné&oldid=1036097"