Sibulue, Boné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Sibulue, Bone)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sibulue
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènBoné

Kacamatan Sibulue iku kacamatan ing Kabupatèn Bone Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Bone