Amali, Boné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Amali, Bone)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Amali
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènBoné
Kode Kemendagri73.08.24 Edit the value on Wikidata

Kacamatan Amali iku kacamatan ing Kabupatèn Bone Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Bone