Tellu Siattinge, Boné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Tellu Siattinge, Bone)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tellu Siattinge
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènBoné
Kode Kemendagri73.08.17 Edit the value on Wikidata

Kacamatan Tellu Siattinge iku kacamatan ing Kabupatèn Bone Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Bone