Lamuru, Boné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Lamuru, Bone)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lamuru
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènBoné
Kode Kemendagri73.08.13 Edit the value on Wikidata

Kacamatan Lamuru iku kacamatan ing Kabupatèn Bone Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Bone