Ulaweng, Boné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ulaweng, Bone)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ulaweng
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènBoné

Kacamatan Ulaweng iku kacamatan ing Kabupatèn Bone Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Bone